FIAC Kompresori

FIAC compressors

Galeb Group je FIAC-ov distributer celokupne lepeze klipnih i vijačnih vazdušnih kompresora kao i pribora (pištolji za farbanje, pneumatski alat) i dodatne opreme.

Fiac LogoKada u poslu koji obavljate postoji potreba da se u sistemu nalazi vazdušni kompresor, bilo da je reč o standardnim primenama ili zahtevnijim industrijskim primenama, budite sigurni da ste odabrali pravi proizvod koji će odgovarati vašim potrebama.

DOWNLOAD:

Kvalitet FIAC uređaja i opreme  kao i naš odnos prema kupcima svakako nas preporučuju kao ozbiljnog dobavljača i servisera.

Plasirali smo, instalirali i servisiramo veliki broj vazdušnih kompresora u Srbiji. Izuzetno nam je važno da naši kupci budu zadovoljni izabranim rešenjem pa shodno tome dobijamo i potvrdu svega što radimo

Poštovani, sa zadovoljstvom Vas obaveštavam da je Vaš serviser uspešno izvršio popravku naseg kompresora FIAC AIRBLOCK 10. Naglašavam da ovakvu profesionalnost i uslugu do sada nismo videli, s obzirom da nam se kvar desio juče, a da ste vi vec danas uputili ekipu.

Predrag Mitić, Plant Manager, PROMEK d.o.o.

Svaka Vam čast na poslovnosti znao sam da ste firma od poverenja kada sam kupovao kompresor, to je sve Vaša zasluga Slavko! Pozdrav i puno hvala što mislite na svoje kupce.

Branko Dimitrijevic, Bioclinique Labs

Medicinski Kompresori

Medicinski Kompresori

Medicinski kompresori (dentalni / zubarski kompresori)  kroz poseban sistem obezbeđuju čist i suv komprimovani vazduh, namenjeni su korisnicima koji rade u sredinama gde zdravlje i bezbednost  medicinskog osoblja i pacijenata… dalje / more… »

Tihi Klipni Kopresori

Tihi Klipni Kopresori

Serija tihih klipnih kompresora od 0.75 do 7.5 KS proizvod je novijeg tehnološkog istraživanja i projektovanja. FIAC Modeli Kompakt, Visper i SSA sadrže specijalan zvučno izolovan sistem napravljen od metalne… dalje / more… »

Klipni Kopresori sa Kaišnim (Remenim) Prenosom

Klipni Kopresori sa Kaišnim (Remenim) Prenosom

Serija FIAC klipnih kompresora sa kaišnim prenosom od 2 do 20 KS opremljeni su jakim i pouzdanim dvocilindričnim, monofaznim i trofaznim AB kompresorskim jedinicama sa uljnim podmazivanjem. Njihove glavne karakteristike… dalje / more… »

Benzinski / Dizel Kompresori

Benzinski / Dizel Kompresori

Vazdušni kompresori sa benzinskim/dizel motorima se koriste u situacijama kada električno napajanje nije moguće. Isporučuju se na podvozu da bi se olakšao njihov transport. Opremljeni su regulatorom pritiska, a u… dalje / more… »

Klipni kompresori sa direktnim pogonom

Klipni kompresori sa direktnim pogonom

Klipni kompresori sa uljnim podmazivanjem i direktnim pogonom sa osovine motora na kompresorsku glavu, sa jednim ili dvasamoventilirajuća cilindra, konstruisani su i dizajnirani po strogim međunarodnim normama i namenjeni su… dalje / more… »

Kompresor vijačni sa sušačem CRSD 15/500

Kompresor vijačni sa sušačem CRSD 15/500

Kompresor vijačni sa sušačem CRSD 15/500 Nova linija kompresora CRS namenjena je za upotrebu kod specifičnih projekata osiguravajući modularnost, kompaktnost i jednostavnost upotrebe. Elektronski “FIAC check control basic” panel onogućava… dalje / more… »

Kompresor klipni Silent SCS 600/300

Kompresor klipni Silent SCS 600/300

Kompresor klipni Silent SCS 600/300 Kompresori SCS serije su dizajnirani tako da budu jednostavni za upotrebu i održavanje. Mali broj specijalnih komponenti Zadržan nivo perormansi Smanjena temperatura internog i izlaznog… dalje / more… »

Kompresor klipni AB 100/248

Kompresor klipni AB 100/248

Kompresor klipni AB 100/248 Klipni kompresor sa uljnim podmazivanjem, direktnim prenosom sa osovine motora na kompresorsku glavu i sa jednim ili dva samoventilirajuća cilindra. Konstruisan u skladu sa strogim međunarodnim standardima,… dalje / more… »

Galeb Group Facebook Page