Praćenje vozila – GPS

Pracenje vozila

Jednostavno, efektivno, kvalitetno, povoljne cene !

Galeb Group je jedan od lidera u primeni GPS sistema za satelitsko praćenje vozila na teritoriji Srbije i regiona. Sistem pruža kompletno rešenje kako pravnim tako i fizičkim licima.

Korisnicima usluga obezbeđuje:

  • praćenje vozila u realnom vremenu,
  • kontrolu niza parametara statusa motora,
  • veću bezbednost posade i vozila,
  • signalizaciju neovlašćenog guranja i podizanja vozila,
  • analizu niza izveštaja vezanih za istoriju kretanja i drugo.

GPS satelitsko praćenje vozila ima široku primenu u prevozu robe i putnika, taksi udruženjima, rent-a-car firmama, građevinskim i brodskim kompanijama, poljoprivrednim gazdinstvima, osiguravajućim kućama, naftnim kompanijama, železničkom transportu, lizing prodaji kao i u praćenju vozila i plovila fizičkih lica. Mape kao i sam softverski paket redovno se ažuriraju i unapređuju.

GPS Praćenje vozila može da unapredi vaše poslovanje. Kako?

Pročitajte više o našim sistemima klikom na priloženi link

SOFTWARE DEVELOPMENT

Razvoj softverskih paketa i integracija sa postojećim sistemima satelitskog praćenja vozila korisnicima pruža kompletnu uslugu koja uključuje route planning (planiranje ruta za dostavu robe), praćenje vozila, izradu raznih vrsta izveštaja. U mogućnosti smo da izradimo i druge vrste softvera.

Prezentacija GPS sistema

ZAKAZIVANJE PREZENTACIJE I UGOVARANJE PROBNOG PERIODA SISTEMA

Ivan Kuzmanović
015/367-700, 015/367-777, 064/8494-197
ivan.kuzmanovic@galeb.com | gpstim@galeb.com

LOGOVANJE NA SISTEM

GPS Tehnicka podrska

GPS uređaj GALEB GS 100

GPS uređaj GALEB GS 100

Galeb je početkom 2016 godine predstavio narednu generaciju gps uređaja za praćenje vozila pod nazivom GALEB GS 100. Nasuprot prethodnim modelima, GS 100 je dobio manje dimenzije, bolju pouzdanost u… dalje / more… »

Sonde za merenje nivoa goriva

Sonde za merenje nivoa goriva

Sonde za merenje nivoa goriva koriste se za precizno očitavanje nivoa goriva i naglih promena u rezervoaru.Sonda se instalira u rezervoar vozila a komunikaciju sa GPS uređajem ostvaruje putem RS232… dalje / more… »

GPS Instalacija: ORIS u Nacionalnoj Službi Za Zapošljavanje

GPS Instalacija: ORIS u Nacionalnoj Službi Za Zapošljavanje

Blic vest: Kompanija Galeb Group je uspešno inplementirala i pustila u rad GPS sistem za praćenja vozila ORIS 11 u Nacionalnoj sluzbi za zapošljavanje (http://www.nsz.gov.rs/).

ORIS 13D – GPS satelitsko praćenje vozila u realnom vremenu

ORIS 13D – GPS satelitsko praćenje vozila u realnom vremenu

ORIS 13D je novi model gps uređaja za praćenje vozila u realnom vremenu specijalno razvijen i dizajniran da zadovolji potrebe zahtevnih voznih parkova. Zbog velikog broja podataka koje je moguce… dalje / more… »

ORIS 11D – Uređaj za Satelitsko Praćenje Vozila

ORIS 11D – Uređaj za Satelitsko Praćenje Vozila

ORIS 11D uređaj za satelitsko pozicioniranje i praćenje vozila kombinuje zaštitu od krađe, prikaz trenutne pozicije, daljinski nadzor, SOS alarmiranje, olakšava pravljenje rasporeda u floti vozila i omogućava funkciju istorije… dalje / more… »

GPS Praćenje Vozila: Upravljanje troškovima voznog parka

GPS Praćenje Vozila: Upravljanje troškovima voznog parka

Kompanija Galeb je pocetkom 2013. godine predstavila novu aplikaciju kao dopunu sistema za praćenje vozila, koja vodi kompletnu administraciju i obračun troškova voznog parka – flote vozila. Aplikacija može da… dalje / more… »

GPS Lokator: Personalni uređaj za praćenje osoba

GPS Lokator: Personalni uređaj za praćenje osoba

Sistem za praćenje osoba Mogućnost slanja alarma na definisani broj, putem SMS poruke Potpuno konfigurabilni tasteri Mogućnost dodeljivanja dve funkcije nekim tasterima Funkcionalnosti tastera Poziv SMS Iniciranje poruke serveru Slanje… dalje / more… »

Satelitsko praćenje vozila po regionu Evrope po izuzetnim cenama!

Satelitsko praćenje vozila po regionu Evrope po izuzetnim cenama!

Od 01.04.2012god. u okviru satelitskog praćenja vozila, imamo u ponudi više različitih paketa za praćenje vozila po regionu Evrope u realnom vremenu po neverovatnim cenama! Za sva pitanja možete nas… dalje / more… »

Nagrada DISKOBOLOS 2011 za ORIS 11

Nagrada DISKOBOLOS 2011 za ORIS 11

Za ovogodišnji konkurs najuspešnijih primena informacionih tehnologija u raznim granama privrede i vanprivrede, kandidovano je 128 ostvarenja iz raznih delova sveta. Među njima, internacionalni žiri JISA izabrao je 52 i… dalje / more… »

Sistem Oris 11

Sistem Oris 11

Oris 11 predstavlja sistem za daljinsko praćenje vozila, i kao takav koristi više različitih uslužnih servisa kao što su GPS (Global Positioning Sistem) – za određivanje tačne lokacije, GPRS –… dalje / more… »

Prodajna i servisna mreza

Prodajna i servisna mreza

Šabac Adresa: Pocerska 111 15000 Šabac Telefoni: +381 (0) 15 367 700 +381 (0) 15 367 718 Beograd Adresa: Ustanička 12a, 11000 Beograd Tel: +381 (11) 381 39 00 Fax:… dalje / more… »

Komentari korisnika

Komentari korisnika

Ko su korisnici sistema: Zainteresovani za ovaj sistem su svi kojima je upravljanje voznim parkom i njegovim troškovima bitno: javna preduzeća i javne ustanove kao što su komunalna preduzeća ili… dalje / more… »

Galeb Group Facebook Page