Merlo

Merlo logo

Više o MERLO proizvodima моžete da pogledate na linku

Merlo TurboFarmer Medium Duty – Novi modeli, imaj EPD MCVTronic i novi dizajn kabine:

Merlo MCVTronic:

Merlo HYBRID

Merlo Gamma Heavy Duty

Panoramic

Panoramic

PANORAMIC – najsavremeniji teleskopski viljuškari, osmišljeni i proizvedeni tako da bez stabilizatora podignu i prenesu teret. Izuzetno podesni za rad u građevinarstvu i industrijskoj montaži. Panoramic Opis Jed. mere TIP… dalje / more… »

Roto

Roto

Naziv ROTO je praktično postao sinonim za teleskopske viljuškare (telehendlere). Merlo proizvodi ove mašine od 1991.godine. ROTO serija, osim visokog dometa i visine nudi i operativnost od 360 stepeni. Na… dalje / more… »

Samoutovarajući mikseri za beton

Samoutovarajući mikseri za beton

Vrhunac razvoja proverene i testirane, efikasne i ekonomske tehnologije za proizvodnju, transport i polaganje betona. Katalog možete skinuti ovde. Merlo, samoutovarajući mikser za beton, obezbeđuje brzo i ekonomsko rešenje za… dalje / more… »

CINGO

CINGO

CINGO je univerzalna ma{ina dizajnirana da radi tamo gde je nemogu} pristup standardnim ma{inama,pogodna za gra|evinarstvo, industriju, poljoprivredu i javne radove. Ultra kompaktan Vrlo efikasan Maksimalna stabilnost Postojan i izdržljiv… dalje / more… »

Merlo MM 180 B

Merlo MM 180 B

Revolucionarni traktor za šumarstvo, poljoprivredu i primenu na putevima Široki spektar međusobno izmenjlivih priključaka i mnoštvo opcija za dalje povećanje performansi i različitih namena za mašinu MM 180 B. Katalog… dalje / more… »

Galeb Group Facebook Page