Software

FISKALNI ŠTAMPAČ GP-550

FISKALNA KASA GP-100

OSTALO

Galeb GP-Driver

Galeb GP-Driver

Galeb GP-Driver je novi drajver za komunikaciju između maloprodajne aplikacije i Galebovih fiskalnih uređaja iz GP serije (fiskalne kase Galeb GP-100, Galeb GP-350, i fiskalni štampač Galeb GP-550). U trenutnoj… dalje / more… »

Program za maloprodaju: CashBox Retail

Program za maloprodaju: CashBox Retail

CashBox Retail program za maloprodaju namenjen je za rad u kombinaciji sa fiskalnim printerom GP-550. Program se instalira na računar ili POS koji komunicira sa fiskalnim printerom GP-550 preko USB… dalje / more… »

GP Komander

GP Komander

GP komander je program koji je omogućava krajnje jednostavno upravljanje fiskalnom kasom GALEB GP-100. Za uspešnu instalaciju programa, potrebna su administratorska prava na računaru i instalirana Java. GP komander omogućava… dalje / more… »

ERK Komander

ERK Komander

ERK komander je program koji je omogućava jednostavno upravljanje sa fiskalnim kasama Galeb GP-100, GP-350, DP-50D, MP-55LD i DP-500. Program je predvidjen za rad isključivo u Windows okruženjima (XP ili novijim) i… dalje / more… »

Fi550 (DOS) – Besplatan

Fi550 (DOS) – Besplatan

Fi-550 je fiskalni protokol / software namenjen GalebGroup fiskalnom štampaču FP-550. Pomoću programa Fi-550 na jednostavan način možete fiskalni štampač FP-550 da povežete sa vašom poslovnom aplikacijom. Aplikacija je potpuno… dalje / more… »

Fi550 (Win) – Besplatan

Fi550 (Win) – Besplatan

Fiskalni printer FP-550 Fi-550 je fiskalni protokol / software namenjen GalebGroup fiskalnom štampaču FP-550. Pomoću programa Fi-550 na jednostavan način možete fiskalni štampač FP-550 da povežete sa vašom poslovnom aplikacijom…. dalje / more… »

FPTest

FPTest

Fiskalni printer FP-550 Osnovna funkcija programa su dijagnostikovanja vezana za fiskalni štampač FP-550. Program je prepun korisnih opcija koje možete videti na niže predstavljenim slikama. Nakon pritiskanja tastera Kratak Test… dalje / more… »

Servisni program

Servisni program

Uputstvo za korišćenje – I) Preuzimanje programa “Servis” pomoću kojeg se generiše IPU-1 obrazac – II) Instalacija programa – III) Pokretanje programa – IV) Unošenje podataka o serviserima – V)… dalje / more… »

ECR Tool

ECR Tool

Softver za Fiskalne kase Program služi za unos i iščitavanje artikala iz svih Galeb Group modela fiskalnih registar kasa: Verzije ECR Tool 2.0.1 i ECR Tool 1.15 su za sledeće… dalje / more… »

Galeb Group Facebook Page