O kompaniji Galeb
ISO sertifikat

Sinonim kvaliteta

U sve segmente poslovanja uveden je koncept ISO, prvi put verifikovan...

Sertifikati

Proizvodnja rotora 1977. god

Naša priča

Sve je počelo 1971. godine, kada je Radoslav Veselinović osnovao zanatsku radnju...

Nastavak

Galeb

Programi

Fiskalne kase, dodatna oprema, samouslužne kase

Poslovna elektronika

U Galeb-u znamo da su dinamičnom poslovanju potrebna savremena rešenja za fiskalizaciju, koja zadovoljavaju sve zakonske regulative. Zato smo kreirali fiskalna rešenja dizajnirana da pojednostave Vaše poslovne operacije, poboljšaju efikasnost i garantuju usklađenost sa stalno promenjivim regulativama. 

Sistem za praćenje vozila

GPS praćenje vozila

GPS praćenje vozila ima široku primenu u prevozu robe i putnika, taksi udruženjima, rent-a-car firmama, građevinskim i brodskim kompanijama, poljoprivrednim gazdinstvima, osiguravajućim kućama, naftnim kompanijama, železničkom transportu, lizing prodaji kao i u praćenju vozila i plovila fizičkih lica.

Zatvarači, limenke, kante, obrada lima

Metalna ambalaža

Dobra i kvalitetna ambalaža je najbolja reklama vašem proizvodu i zato vam nudimo širok asortiman ambalažnih proizvoda namenjenih za prehrambenu, hemijsku i farmaceutsku industriju. Naši zaposleni i najsavremenija oprema koju posedujemo će zasigurno umeti da odgovore na sve vaše potrebe.

Mašine, alati i oprema, metalna galanterija

Industrija

Oprema sa najsavremenijim tehnologijama – najnoviji laseri za sečenje metala laserskim snopom, numeričke mašine i prese, automatska i najsavremenija linija za plastifikaciju, moderna alatnica koja je uz podršku sektora Inženjeringa i razvoja, specijalizovana za projektovanje i izradu alata, rezervnih delova, delova prema uzorku ili prema datoj tehničkoj dokumentaciji.

Singnalno-sigurnosni sistemi za železnicu

Železnička signalizacija

Danas, zahvaljujući sopstvenoj proizvodnji uređaja i komponenata, kao i poslovno tehničkoj saradnji sa poznatim domaćim i inostranim proizvođačima komplementarnih uređaja i komponenata, GALEB SIGNALIZACIJA je u stanju da ponudi, ugradi i pusti u rad moderna tehnička rešenja za većinu složenih problema u domenu sistema i uređaja za železničku signalizaciju. Galeb Signalizacija radi u oblasti inženjeringa po sistemu ključ u ruke.

Poslednje

Novosti

“Ženama je mesto u biznisu”, konferencija koja je spojila liderke na polju indsutrije
25. Mar 2024.

“Ženama je mesto u biznisu”, konferencija koja je spojila liderke na polju indsutrije

Nataša Marković, generalna direktorka naše kompanije, bila je ovogodišnja učesnica na konferenciji “Ženama je mesto u biznisu”.

Detaljnije
Završen drugi po redu ciklus programa Lideri generacije
05. Dec 2023.

Završen drugi po redu ciklus programa Lideri generacije

Novi Lideri generacije počeli sa radom u Galebu!

Detaljnije
GALEB na 10. jubilarnom FMCG samitu
03. Nov 2023.

GALEB na 10. jubilarnom FMCG samitu

Nataša Marković, direktorka naše grupacije, oduševila sve prisutne predstavljajući temu digitalizacije procesa u kompaniji.

Detaljnije
Naši klijenti

Stekli smo njihovo poverenje