Poseta infrastruktura železnica Srbije

Tokom protekle sedmice imali smo čast da ugostimo predstavnike Infrastrukture železnice Srbije iz sektora za elektrotehnička postrojenja iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kraljeva.Poseta je ugovorena na poziv predsednika kompanije, Radoslava Veselinovića, a u cilju jačanja i proširenja dosadašnje saradnje i upoznavanja sa širokim spektrom delatnosti kojima se bavi kompanija GALEB.
Prilikom obilaska, predstavnici IŽS su imali priliku da vide kompletnu proceduru proizvodnje delova za signalno-sigurnosnu opremu, kao i kadrovske kapacitete u domenu železničkog programa iz asortimana ,,Galeb Signalizacija” d.o.o. čija se proizvodnja odvija na lokacijama Zemun, Šabac i Ub.Nakon obilaska, razgovarali smo o aktuelnim projektima, ali i o planovima za buduću saradnju i unapređenje.

Kako ,,Galeb Signalizacija”, kao regionalni lider u domenu proizvodnje železničke signalizacije, želi da zadrži vodeću poziciju i kvalitet proizvoda i u narednom periodu ulaže se dodatan trud i zalaganje iskusnih stručnjaka u obuku mladih kadrova i u modifikaciju proizvodnje prema zahtevima tržišta.
Poseta predstavnika Infrastrukture Železnice Srbije je prva u nizu planiranih obilazaka naših proizvodnih pogona.
Zahvaljujemo se gostima i radujemo se nastavku saradnje.